Selahaddinî Eyyübi İlkokulu


Vizyon: BIZ; ögrencilerimizi, çagin gerektirdigi anlayisa ve teknolojik ihtiyaçlara cevap verebilecek donanima sahip, çevresiyle olumlu ve uyumlu iletisim kuran, bilgi ve becerisini hayatina yansitan, görev ve sorumluluk duygusuyla okula niçin geldiginin bilincinde olan bireyleri mutlu ve basarili olacagi bir hayata hazirlamak için VARIZ.

Misyon: Atatürk´ün göstermiş olduğu yolda, bilimsel ve çağdaş eğitim öğretim ile öğrencilerimizin bireysel özelliklerine göre gelişimlerni, bağlamak ve böylece topluma birer birey olarak yetişmeleri için varız. Çocuklarımızın kendine özgü niteliklerini yitirmeden eğitim almalarını hedefliyoruz. * Ulusal ve evrensel değerleri, birikimleri kavrayan ve onlara katkıda bulunan; değişim ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, * Daima sosyal yaşantıyı çeşitlendirip zenginleştirecek yatırımlara önem vermek; tüm kaynaklarını eğitim alanında kullanmak, * Öğrencisinin sahip olduğu yetenekleri ortaya çıkaran, geliştiren; akademik başarısını yükselten, çalışmaları eğitim alanında referans gösterilen, etkin ve öncü bir kurum olmak ilkemizdir.

Başarılar: Kurumumuz gerek sportif gerek kültürel gerekse de akademik anlamda bir sürü başarı elde etmiştir.

Saatler: Ders başlama saati:08.10 Ders Bitiş saati: 13.50
Isınma: KALORİFER
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil: ingilizce
Sportif Etkinlikler: OKULUMUZDA FUTBOL VOLEYBOL BASKETBOL VE MASA TENİSİ GİBİ ALANLARDA SPORTİF ÇALIŞMALAR YOĞUN YAPILMAKTADIR.
Bilimsel Etkinlikler: OKULUMUZ TÜBİTAK VE ERASMUS PROJLERİNE BAŞVURULARI BULUNMAKTADIR.
Proje Çalışmaları: OKULUMUZ OKULUM TEMİZ,BESLENME DOSTU,BEYAZ BAYRAK DALLARINININ TAMAMINDA SERTFİKASI BULUNMAKTADIR.

Telefon - 0412 74900

Belgegeçer - (412) 749 0067

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://silvanselahaddinieyyubiilkokulu.meb.k12.tr

Adres - SELAHATTİN MAHALLESİ DİYARBAKIR CADDESİ TOKİ EVLERİ BÖLGESİ ÇAMLI KÖŞK CAFE ARKASI SİLVAN/DİYARBAKIR

Öğretmen :18
Öğrenci :223
Derslik :12
Kütüphane Kitap Sayısı :2100
Öğretim Şekli :Tüm gün

Yerleşim Yeri - SELAHATTİN MAHALLESİ DİYARBAKIR CADDESİ TOKİ KONUTLARI BÖLGESİ ÇAMLIKÖŞK KAFE ARKASI(YENİ DEVLET HASTANESİ CİVARI) SİLVAN DİYARBAKIR

Adres - SELAHATTİN MAHALLESİ DİYARBAKIR CADDESİ TOKİ EVLERİ BÖLGESİ ÇAMLI KÖŞK CAFE ARKASI SİLVAN/DİYARBAKIR

Ulaşım okulumuz şehir merkezi yürüme mesafesindedir.Acak yürümek istemeyenler için şehir içi dolmuşlarla her zaman ulaşım sağlanmaktadır.il merkezinden okulumuza dolmuş ve belediye otobüsleriyle ulaşım sağlanmaktadır.Dolmuşlar yarım saate bir belediye otobüsleri ise saate bir gelmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkeze 75km uzaklıktadır. Okulumuz ilçe merkezi Toki Bölgesinde,Devlet hastanesi civarındadır.